dinsdag 19 juli 2011

Ben hier nu een paar dagen......

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben gelezen ben ik nu een paar dagen in Colombia en ik kan eerlijk zeggen dat ik mezelf hier helemaal thuis voel.
Oke, helemaal thuis is een groot woord want ik mis mijn familie thuis toch ook wel.
Had het graag ook met hun willen delen.
Maar dat neemt niet van het feit af dat ik heel erg dankbaar ben voor deze kans die ik heb gekregen en geniet van elk moment.

Ik ben hier nu 6 daggen maar heb nog steeds een klok in mijn lichaam die tikt naar Nederlandse maatstaven want het maakt niet uit om welke tijd ik naar bed ga: om 7.00 ben ik wakker.
Was ik nou in Nederland en moest ik elke dag beginnen om 9.00 was dat ideaal geweest maar hier niet echt.....

Dus ben ik ook elke dag ook heerlijk aan het luieren: zo ook op dag 4. Lekker hangen in het gras met een goed boek.

Daar in tegen heb ik gisteren veel gedaan: s'ochtend wezen zwemmen met mijn broertjes........bruin bakken!!!
Ik heb al aardig een kleurtje maar daar kan zeker nog wel meer bij.
En s' middag zijn we naar Salento geweest. Deze stad liggen hoog in de bergen en was de eerste nederzetting in het gebied. Maar vanwege zijn hoge afgelegen ligging is het karakter van het stadje blijven hangen in de 19e eeuw. Dus de mensen die er wonen hebben nog het oude ritme en manier van leven en gewoontes. Ook ligt het dorp midden in de " Los Nevados" een nationale park dus is de omgeving geweldig!!!!


De weg naar het dorp toe is alleen al de moeite waard om het te zien!! Je ziet de natuur gewoon elke weer veranderen. Je gaat hoog de bergen op dus de temperatuur is wat lager en we hebben wat regen gehad onderweg maar dat heeft mij niet tegen gehouden om mooie foto's te maken.


Omdat het dorp zich dus in het nationale park bevind is de natuur daar fantastisch.
Met als resultaat dat ik mezelf opeens bevond in een veld vol met kolibrie's. Ik werd er gewoon emotioneel van. Het geluid was zo mooi. En mijn geluk kon niet op want ik heb er dus gewoon meerdere op de foto gekregen!!!!


Maar ook de dieren die daar rond lopen zijn geweldig. Nu ben ik niet iemand die zomaar dieren aanraak in het buitenland maar ik kan het niet laten om ook van die beestje mooie foto's te maken met het resultaat dat ik  een collage heb gemaakt van de dieren die ik onderweg ben tegengekomen.

Dus ik durf eerlijk te zeggen dat ik geniet van alles wat Colombia mij te bieden heeft en kan niet wachten op nog meer moois wat het mij te bieden heeft!!!

Vandaag heb ik het weer rustig aan gedaan en heb mijn camera 1 dagje rust gegeven. Ik heb wel mezelf verwent met een pedicure en manicure. Die maar 8 euro kosten maar die was elke cent waard want ik heb er bijna 2 uur gezeten en heb nu een prachtige "french manicure" op mijn tenen en vingers.

Dus op de volgende foto's die ik plaats heb ik mooie handjes en voetjes............

Tot de volgende blog vanuit Colombia: "Mi Tierra"

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen