vrijdag 19 augustus 2011

Ik heb een missie en heb jouw hulp nodig!

 

Ik heeft een droom. Een droom die op het punt staat om werkelijkheid te worden: een modeshow die een weerspiegeling is van de werkelijkheid.
“Ik wil laten zien dat het anders kan. Niet alleen maar hele dunne catwalkmodellen of alleen maar plussize. Maar een combinatie. Net als in het echte leven. Zodat iedereen zich kan identificeren met met de model op de catwalk.”

In Nederland heb ik al aardig wat bekendheid gekregen als Miss Plussize Fashion 2010. Ze staat geregeld in bladen en is ook al een paar keer op de nationale televisie geweest. Eigenlijk laat ze geen kans onbenut om haar missie uit te dragen.
En natuurlijk reageerde ik meteen toen er mailtje voorbij kwam dat er deelnemers werden gezocht voor een nieuw programma deMaand.com. deMaand.com is een nieuw online reality programma. Drie duo’s moeten een bepaald doel bereiken en daarbij zoveel mogelijk gebruik maken van de sociale media zoals Facebook, Twitter en Hyves. Hoe meer ‘likes’, ‘respects’ en RT’s ik krijgt, hoe meer punten ik scoort.


Ik ben trouwens al goed begonnen in de halve finale door de meeste stemmen van iedereen te krijgen in een poll.

Vanaf maandag 12 september tot en met zaterdag 17 september woont ik letterlijk in de studio in Aalsmeer om mijn droom te verwezenlijken. Om de modeshow (op vrijdag 16 september, je bent welkom!) tot een succes te maken ben ik nu al bezig om zoveel mogelijk medewerking te krijgen. En dat is knap lastig, want er is geen budget!
Verschillende ondernemers en mensen hebben hun hulp al aangeboden. Maar er moet nog veel gebeuren. Ik zoekt nog modelabels en ontwerpers die mee willen werken aan de modeshow. Bovendien wil ik stands naar de studio halen, zodat het publiek voor na en tijdens de pauze van de modeshows lekker kan shoppen of een beautyworkshop kan doen. Ook hier zijn dus nog ondernemers/winkeliers voor nodig.
Dit zijn de bedrijven die mij helpen om haar droom te verwezenlijken: Een modeshow die een weerspiegeling is van de werkelijkheid. Help jij de lijst nog langer te maken? Ik beloof je in ieder geval een linkje op deze blog! 

Stylicious (mode)
DK Fashion (mode)
Emmie Wolting (mode)
Stefanos (muziek)
Bruidskleding voor minima
leren plussize riemen van Diana Toonen
Haarstudio Toonen (voor het verzorgen van de kapsels van de modellen)
Alie & Wendy Beauty (Visagieschool/kapsters)
Lyron Martina (catwalkcoach)
Mona Schuitemaker (catwalkcoach)
Quinty Fashion (mode)
Henk Ros Artfoto’s (fotograaf)
Creations By Angelouise (sieraden)
Sexclusively (erotische producten)

Volg mijn ontwikkelingen op weg naar haar droom op mijn blog.
Wil je mij helpen om demaand.com te winnen? Laat het mij weten via de sociale media of laat hieronder een reactie achter. Ik kan alle steun gebruiken en ben jullie daar heel dankbaar voor!

1 opmerking:

 1. Beste Jagaira,
  Ik werk voor PR bureau Begeer&Blaak. Wij doen de PR voor onder andere Spijkers&Spijkers en Joline Jolink. Lijkt het je leuk om op onze perslijst te komen staan? Dan krijg je de laatsje nieuwtjes via de mail. Je kunt een mailtje sturen naar: administratie@begeerblaak.com
  Bedankt!
  Met vriendelijke groet,
  Stephanie Kloet

  BeantwoordenVerwijderen